 |
 |
» טקסט » ספרים תרגום » ספרים חדשים בפברואר 2016 חזור
אהבה אבודה
מאת: אליסון ריצ'מן The Lost Wife - Alyson Richman
|
פראג, ערב מלחמת העולם השנייה. חלומותיהם של זוג אוהבים מתנפצים כשהפלישה הנאצית מפרידה ביניהם. עשרות שנים לאחר מכן, הרחק משם, בניו יורק, שני זרים מזהים זה את זה לפתע.
הגורל מעניק לי'וֹזֶף וללֶנקה הזדמנות נוספת. מהחיים הנוצצים והנוחים בפראג לפני הכיבוש, דרך אימת הכיבוש הנאצי באירופה, אהבה אבודה בוחן את כוחה של אהבה ראשונה, את היכולת האנושית להתגבר ואת כוחו של הזיכרון.
אליסון ריצ'מן היא סופרת אמריקאית מצליחה. הרומנים שלה תורגמו עד כה לחמש-עשרה שפות והיא זכתה להכרה בארצה ובעולם. ספרה גן המכתבים זכה להצלחה מסחררת בארץ ואהבה אבודה הוא רב-מכר בינלאומי. ריצ'מן שוקדת עתה על כתיבת ספרה הבא.
|
|


|
"טרגדיה ותקווה, אהבה ואובדן, והכוח להתגבר – כל אלה נבחנים ב'אהבה אבודה' באמצעות כתיבתה הרגישה ודמויותיה רבות-העוצמה של ריצ'מן."
Booklist
אהבה אבודה מאת
אליסון ריצ'מן בהוצאת פן וידיעות ספרים,
תרגמה מאנגלית: ניצה פלד, עיצוב עטיפה: טליה בר, 335 עמודים.
אהבה אבודה - אליסון ריצ'מן
The Lost Wife - Alyson Richman
|
 |
 |